Τα πάντα για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Τα πάντα για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Στον Έβρο κι άλλες δυνάμεις της Αστυνομίας από την Ήπειρο.. Στο Διδυμότειχο η δύναμη του στρατού

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η μία μετά την άλλη φτάνουν οι εντολές για μετακίνηση αστυνομικών δυνάμεων από την Ήπειρο προς τον Έβρο. Έτσι μετά τις δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, την δύναμη είκοσι ανδρών με τα οχήματα και τον εξοπλισμό και τους δύο ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους με τους συνοδούς τους, εντολή για άμεση μετακίνηση στα Ελληνοτουρκικά σύνορα πήραν κι άλλοι εξήντα αστυνομικοί από όλη την Ήπειρο. Οι δυνάμεις από την περιοχή μας, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν κατευθύνονται στην Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα και από κει παίρνουν οδηγίες για τα σημεία που θα περιπολούν.
Στην πρώτη γραμμή βρίσκονται οι διμοιρίες των ΜΑΤ, όπως και αντίστοιχες δυνάμεις από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες η μετακίνηση αστυνομικών θα συνεχιστεί και την Κυριακή.
Εκτιμάται ότι η δύναμη που θα φύγει την Κυριακή θα είναι και η τελευταία καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω ενίσχυση από την Ήπειρο.
Το πρωί του Σαββάτου έφυγε από το Πέραμα και ισχυρή δύναμη του στρατού. Οι στρατιώτες θα ενισχύσουν το 512 Τάγμα στο Κουφόβουνο που βρίσκεται κοντά στο Διδυμότειχο.
Η κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα παραμένει τεταμένη με χιλιάδες πρόσφυγες να συνωστίζονται και να εκτοξεύουν χημικά και πέτρες προς τις δυνάμεις της Αστυνομίας που είναι παρατεταγμένες στην περιοχή.
epiruspost
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου