Τα πάντα για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Τα πάντα για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Οικονομική ενίσχυση προσωπικού στρατιωτικών νοσοκομείων - μπορούμε ακόμη περισσότερα

Π.Ο.Ε.Σ. - Οικονομική ενίσχυση προσωπικού στρατιωτικών νοσοκομείων - μπορούμε ακόμη περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με ικανοποίηση αναγνώσαμε την κάτωθι εγκύκλιο του Υπουργείου Οικονομικών, με την οποία παρέχονται οδηγίες για την εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 4 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της 30-3-2020 (ΦΕΚ 75Α΄) «Μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις.», σύμφωνα με τις διατάξεις του οποίου, στο πάσης φύσεως προσωπικό που υπηρετεί στα στρατιωτικά νοσοκομεία, θα καταβληθεί, την 9η Απριλίου 2020, άπαξ για το έτος 2020 έκτακτη οικονομική ενίσχυση ίση προς το ήμισυ του καταβαλλομένου μηνιαίου βασικού μισθού.  
Οι ως άνω διευκρινήσεις έγιναν, κατ΄ εντολή του Υπουργού Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα, μετά από αίτημα της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (Ε.Σ.Π.Ε.Λ.), όπως ενισχύθηκε από την Ομοσπονδία μας, κατατέθηκε ως ερώτημα δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου από το ΚΚΕ και υποστηρίχθηκε από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο και λόγω γνωριμίας με τον κ. ΥΠ.ΟΙΚ., από τον Ασμία ΕΜΘ Αριστείδη Κασιδόπουλο. Η ενότητα φορέων και προσώπων όταν γίνεται πράξη από ανιδιοτελή κίνητρα, με αγάπη προς τον συνάδελφο και μόνο και όχι όπλο για αγωγές και μηνύσεις, φέρνει αποτελέσματα.
Είμαστε σίγουροι ότι, το αμέσως προσεχές διάστημα, ένα άλλο αίτημα της Ομοσπονδίας μας θα πάρει σάρκα και οστά και θα δοθεί ανάλογη έκτακτη οικονομική ενίσχυση και στο προσωπικό που έδινε και συνεχίζει να δίνει τον δικό του αγώνα στον Έβρο και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, προκειμένου η Χώρα να μη χάσει την αξιοπρέπειά της αποτρέποντας τις μεταναστευτικές ροές. 

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου