Τα πάντα για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Τα πάντα για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος: Απίστευτη γκάφα - Στρατιωτικός έκανε λάθος σε ερώτηση για πόλεμο











Ο στρατιωτικός που δεν ήξερε τη διαφορά ανάμεσα στους πολέμους Κορέας και Αλγερίας και η βοήθεια που πήγε χαμένη. Στο τέλος, έχασε 3.500 ευρώ.




Άδοξα τελείωσε η παρουσία μίας παίκτριας στο "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" της Τετάρτης, η οποία στράφηκε στη βοήθεια του τηλεφώνου, αλλά τελικά το πλήρωσε.

Η ερώτηση για τις 5.000 ευρώ ήταν "ποιος πόλεμος έγινε πρώτος;", με τη σωστή απάντηση να βρίσκεται μεταξύ των εξής τεσσάρων επιλογών: Βιετνάμ, Κορέα, Αλγερία, των Έξι Ημερών.
ADVERTISING



Η παίκτρια, που μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε ζητήσει καμία βοήθεια, αρχικά έκανε χρήση του "50-50" (έμεινε Κορέα και Αλγερία), ενώ στη συνέχεια ζήτησε τη βοήθεια του τηλεφώνου.

Στην άλλη άκρη της γραμμής εμφανίστηκε ο σύζυγός της, ο οποίος, όπως η ίδια είπε "είναι στρατιωτικός". Παρά το γεγονός, όμως, ότι η ίδια σκεφτόταν να απαντήσει την Κορέα, εκείνος απάντησε την Αλγερία, με την ίδια εν τέλει να αλλάζει την απόφασή της.

Η σωστή απάντηση βέβαια ήταν η "Κορέα", όπου ο πόλεμος ξεκίνησε νωρίτερα και συγκεκριμένα το 1950, σε αντίθεση με αυτόν της Αλγερίας (1954).

Έτσι, η παίκτρια έφυγε με τα 500 ευρώ από το πρώτο "μαξιλάρι", χάνοντας 3.500 ευρώ


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου