Τα πάντα για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Τα πάντα για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Ανευθυνότητα ή Αδιαφορία της Διοίκησης του 644;;;






Τα προβλήματα δυστυχώς που αντιμετωπίζουν τα στελέχη του 644 Τάγμα που εδρεύει στη Αλεξανδρούπολη συνεχίζονται!!!

Παλαιότερα Είχαν αναρτηθεί δημοσιεύματα για την κακή διοίκηση από ίδιο τον Διοικητή. Ενώ είχαν ηρεμήσει τα πράγματα, την τελευταία εβδομάδα έχει στοχοποιήσει τα Μόνιμα στελέχη που προέρχονται από τον Διαγωνισμό των ΕΠ.ΟΠ. και όλα αυτά στο όνομα του Διοικητή της 23ης Ταξιαρχίας που ανήκει το συγκεκριμένο Τάγμα. 

Το παράλογο της υπόθεσης είναι ότι δόθηκαν συγκεκριμένες εντολές από τον Ταξίαρχο μόνο για τους ΕΠ.ΟΠ. της συγκεκριμένης μονάδος διότι όπως μας ενημέρωσαν από τις άλλες μονάδες δεν ισχύει κάτι τέτοιο. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας το όλο θέμα ξεκίνησε με το που ανέλαβε τη Διοίκηση της μονάδας. Το πρώτο πράγμα που ανέφερε ήταν ότι αποστράτευσε ως Λοχαγός δύο ΕΠ.ΟΠ., απ όσο γνωρίζουμε η αποστράτευση Στελεχών γίνεται από τα αρμόδια όργανα και όχι από κάποιον Λοχαγό!! 
Μετά άρχισε να λέει ότι δεν έχει σημασία που μειώθηκε το προσωπικό στον στρατό, η δουλειά θα βγει όπως και να έχει, χωρίς να υπάρχει κάποια εμφανή αντίρρηση από το προσωπικό, ακόμα κι αν χρειαστεί να μένουν τα στελέχη πέρα του προβλεπόμενου ωραρίου ή να εισέρχονται και το Σαββατοκύριακο.
 Την τελευταία εβδομάδα η συμπεριφορά του έγινε ακόμη πιο πιεστική! Όπως μας αναφέρουν, διέταξε στην αναφορά ότι όποιος θέλει άδεια, υπηρεσιακό κλπ, να βγαίνει στην αναφορά τάγματος να αιτείται και θα του απαντάει προφορικά ,όπως γίνεται με τους Οπλίτες Θητείας. Προφανώς ή δεν γνωρίζει τι ισχύει για τα στελέχη και έχει μπερδέψει τον όρο Οπλίτης που είναι από Αρχιλόχιας και κάτω με τις διαταγές για τους Οπλίτες Θητείας ή απλά θέλει να έχει συνέχεια τα στελέχη υπό ψυχολογικής πιέσεως. 
Από τον Μάρτιο που ξεκίνησαν τα μέτρα περί παράνομης εισόδου από την Τουρκία, τα στελέχη έχουν κάνει 50 υπηρεσίες, οι οποίες δεν είναι 8 ώρες αλλά 12 ώρες , για τα μέτρα στον ποταμό Έβρο και ενώ οι υπόλοιποι διοικητές δίνουν απαλλαγή για τις αργίες στα στελέχη, ο συγκεκριμένος δεν έχει δώσει ούτε ένα Υπηρεσιακό σημείωμα απουσίας λίγων ωρών!! Μέχρι και για την άδεια του αρχηγού είχε την άποψη ότι δεν έπρεπε να δοθεί!!! Διαρκώς βρίσκει λάθη, διαρκώς πιέζει, διαρκώς υπάρχει ψυχολογική πίεση, ένα καλό λόγο δεν λέει ποτέ και μαζί με όλα αυτά ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα. 
Ενημέρωσε τους Επαγγελματίες Οπλίτες ότι θα βάλει δικό του διαγώνισμα μόνο για αυτούς, σε αντικείμενα που δεν είναι της ειδικότητας τους και δεν έχουν σχέση με την ετήσια αξιολόγηση των στελεχών. Επίσης θα βαθμολογήσει με βάση εκείνα και όχι με τα προβλεπόμενα από το ΓΕΣ. 
Μήπως τελικά με τόση ψυχολογική πίεση που ασκεί στα στελέχη του και ιδίως στους ΕΠ.ΟΠ. βρισκόμαστε προ των πυλών ενός ατυχήματος;;;!!
Τελικά όλα αυτά γίνονται με την άδεια του Διοικητή της 23ης Ταξιαρχίας ή απλά για να καλύψει την αδυναμία της Διοίκησης, χρησιμοποιείται το όνομα του Ταξιάρχου;
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου