Τα πάντα για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Τα πάντα για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Συμμετοχή στο Διεθνές Στρατιωτικό – Τεχνικό Φόρουμ «ARMYA 2020» στη Μόσχα.

 



  Από την Κυρ 23 Αυγ 20 έως την Πεμ 27 Αυγ 2020, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη από αντιπροσωπεία της ΓΔΑΕΕ, με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή, Αντιπτεράρχο (Ι) Θεόδωρο Λάγιο (ε.α.), στο Διεθνές Στρατιωτικό –Τεχνικό Φόρουμ «ARMYA 2020», στη Μόσχα, κατόπιν πρόσκλησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

    Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση σε περίπτερα εταιριών Aμυντικής βιομηχανίας, οι οποίες συμμετείχαν στο Διεθνές Στρατιωτικό – Τεχνικό Φόρουμ «ARMYA 2020». 

    Την Κυρ 23 Αυγ 20 πραγματοποιήθηκε συνάντηση, του Γενικού Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ, Αντιπτέραρχου (Ι) Θεόδωρου Λάγιου (ε.α.) με τον, Διευθυντή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Στρατιωτικής - Τεχνικής Συνεργασίας της Ρωσίας, κ. Dmitriy E. SHUGAEV.

    Την Δευ 24 Αυγ 20, ο Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ, Αντιπτέραρχος (Ι) Θεόδωρος Λάγιος (ε.α.), κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στο Διεθνές Στρατιωτικό – Τεχνικό Φόρουμ, συναντήθηκε με το Γενικό Διευθυντή της Rosoboronexport, κ. Alexander ΜΙΚΗΕΕV.

    Την Τρί 25 Αυγ 20, παρατέθηκε γεύμα στην Πρεσβεία της Ελλάδας στην Μόσχα, ανάμεσα στην Ελληνίδα Πρέσβυ στη Μόσχα, κ. Αικατερίνη Νασσίκα και τον Γενικό Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ, Αντιπτέραρχο (Ι) Θεόδωρο Λάγιο (ε.α.), όπου ανταλλάχθηκαν απόψεις που αφορούν στην ανάπτυξη της διμερούς συνεργασίας με την Ρωσία, ειδικά στον τομέα της Aμυντικής βιομηχανίας, καθώς επίσης και τα αποτελέσματα των συναντήσεων στο Διεθνές Στρατιωτικό – Τεχνικό Φόρουμ «ARMYA 2020»

    Την Τετ 26 Αυγ 20, ο Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ, Αντιπτέραρχος (Ι) Θεόδωρος Λάγιος (ε.α.) συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας και Γραμματέα Αμυντικών Προϊόντων του Υπουργείου Άμυνας της Βραζιλίας, κ. Marcos DEGAUT, Ph. D. και συζητήθηκαν θέματα διμερούς συνεργασίας.

    Τέλος την Τετ 26 Αυγ 20, ο Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ, Αντιπτέραρχος (Ι) Θεόδωρος Λάγιος (ε.α.), συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αρμόδιο για θέματα Διεθνών Σχέσεων, Στρατηγό Alexander FOMIN. Οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα διμερούς συνεργασίας και αντάλλαξαν απόψεις, για τα τρέχοντα προβλήματα της περιφερειακής ασφάλειας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, σε ατμόσφαιρα φιλίας και εμπιστοσύνης, επιβεβαιώνοντας την αμοιβαία διάθεση, για περαιτέρω ανάπτυξη, της Ελληνό – Ρωσικής, στρατιωτικής συνεργασίας.

    Αξίζει να σημειωθεί, πως κατά τη διεξαγωγή του Διεθνούς Στρατιωτικό - Τεχνικού Φόρουμ  «ARMYA 2020», τηρήθηκαν σε απόλυτο βαθμό, όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και διασποράς κατά του COVID – 19.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου