Τα πάντα για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Τα πάντα για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Ανέγερση στρατιωτικών κατοικιών στις Σάπες ζήτησε ο Ν. Χαριτόπουλος από τον Ν. Χαρδαλιά








- Χορηγούμενη-


Επίσκεψη στις Σάπες πραγματοποίησε χθες Παρασκευή ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θράκη, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνου Χαριτόπουλου, στο πλαίσιο της γόνιμης και δημιουργικής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο πλευρών.
- Χορηγούμενη-1


Ο Υφυπουργός επισκέφθηκε στις Σάπες, οικόπεδο έκτασης 13 στρεμμάτων ιδιοκτησίας του Δήμου, το οποίο η δημοτική αρχή έχει προτείνει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να ανεγείρει στρατιωτικές κατοικίες που θα χρησιμοποιηθούν για τη στέγαση των στελεχών του που υπηρετούν σε μονάδες της περιοχής.

Παράλληλα ο κ.Χαρδαλιάς είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον κ. Χαριτόπουλο θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως η από κοινού αξιοποίηση του κατασκηνωτικού κέντρου Πετρωτών και η αναγκαιότητα κατασκευής έργων υδροδότησης των στρατιωτικών μονάδων που υπάρχουν στα γεωγραφικά όρια του Δήμου.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει μέχρι τώρα για θέματα που αφορούν τον Δήμο Μαρωνείας Σαπών.






Τέλος ο κ. Χαρδαλιάς υπέγραψε στον κατάλογο του “Κύκλου Φίλων του Αρχαίου Θεάτρου Μαρώνειας”, μιας πρωτοβουλίας που στοχεύει στην ένταξη του θεάτρου στα μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου