Τα πάντα για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Τα πάντα για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Κορονοιος: Χωρίς μέτρα ΣΣΕ για εργαζόμενους και Ευέλπιδες;


Ακολουθεί επιστολή αναγνώστη:

Όπως ηδη θα ενημερωθήκατε σε άλλο mail τα πράγματα στη σχολή Ευελπίδων στη Βάρη είναι δυστυχως ανεύθυνα,επιπόλαια και πολύ φοβόμαστε πως θα ξεφύγουν της ελεγχόμενης κατάστασης!
Γνωρίζοντας την κατάσταση που ζούμε και στη χώρα μας με την πρόληψη και τα έκτακτα μέτρα που εχουν ληφθεί κατά του κορωνοιού μόνο θετικά δε θα λειτουργήσει η στάση της σχολής!
Τα πράματα δεν ειναι απλά έπικίνδυνα μόνο για τους Ευέλπιδες που βρισκόμενοι ήδη σε καραντίνα εχουν μια προστασία,αλλά και λογω του νεαρού της ηλικίας δε θα νοσησουν  με σοβαρά συμπτώματα αλλά κυρίως για εμας τους μεγαλύτερους,το πολιτικό προσωπικό αλλα και τους μόνιμους στρατιωτικούς που μας περιβάλλουν!
Καθημερινά μεταφερονται στο 401 και στο 414 με λεωφορεία Ευέλπιδες για εντελως ασήμαντα θέματα που θα μπορουσαν να αναβληθουν λόγω της κατάστασης!!!(ορθοπεδικό,Ωρλ κτλ)
Αυτοί τριγυρίζουν στο χωρο του νοσοκομείου ανάμεσα σε πολλούς πιθανους φορεις του ιού και μετά επιστρεφουν στο ίδιο περιβάλλον με μας!!!Επισης με τα ίδια οχήματα μεταφερόμαστε εμεις στην εργασία μας καθημερινά!!!Οπως και ένα αλλο σωρό κινήσεις εκτος της σχολής!!
Μεταφορές προσωπικού σε αεροδρομιο,που ειναι οπως αποδειχτηκε πυρήνας μετάδοσης του ιού,άλλα δρομολόγια τα οποία λογω της κατάστασης θα έπρεπε να ακυρώνονται!!
Μιλάμε για μια εγκατάσταση με πλεον των 1000 ατόμων εντος!Φαντάζεστε τι θα γίνει εαν βρεθει ενας φορέας εκεί ανάμεσα!!!
Ολοι ερχομαστε καθημερινά σε επαφή και μετα γυρίζουμε σπιτι μας όπου οι περισοτεροι εχουμε και ατομα ευπαθων ομάδων μεγάλα σε ηλικία με σοβαρά νοσήματα!!!
Όλος ο κόσμος μενει σπίτι του!
Επίσης ενώ ήρθε έγγραφη διαταγή για απασχόληση του προσωπικού κατά 50%,κάποιοι δεν μας αφήνουν να φύγουμε προφασιζόμενοι οτι λειπουν ήδη σε άδεια άτομα!είτε λέγοντας πως θα μας χρεώσουν την άδεια,πράμα παράνομο ώστε να μην την απαιτήσουμε!!!
Διανύουμε τις 2-3 πιο κρίσιμες εβδομάδες!Οι ευέλπιδες μενουν εντός!Αλλα ποιό το νόημα των υπολοιπων που μπαινοβγαίνουμε!!!;;;
Μηπως δεν εχουν πάρει σοβαρά το θέμα!;;
Μηπως θα επρεπε και η σχολή να λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας και να παραμείνουμε σπιτι μας;
Μηπως να μην ερχομαστε σε επαφη με τους Ευέλπιδες και το προσωπικό να παραμεινει σπιτι του;;;
Ας δει καποιος το θέμα με τη σοβαροτητα που του αρμόζει!
Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου